Home

Welkom op de site van:

Grondwerk- en Stratenmakersbedrijf L.M.Haazen & ZN.

Voor al uw straatwerk, sierwerk, groot of klein, kunt u het beste bij ons zijn.

Bedrijf

Een goede tuinbestrating is voor het leven! Daarom kiest u voor kwaliteit en uitstraling. Een unieke tuinbestrating begint bij Grondwerk- en Stratenmakersbedrijf L.M.Haazen & ZN.

Wij bieden u alles wat u van een hoogwaardig bestratingsbedrijf kunt

verwachten. Grondwerk- en Stratenmakersbedrijf L.M.Haazen & ZN. heeft een zeer breed assortiment aan stenen en tegels. Op een professionele manier geven wij u advies en begeleiding bij het maken van de juiste keuze voor in

uw tuin.

Tevens kunnen wij u ook tegen concurrerende prijzen een tuintotaalpakket leveren.
Wij leggen uw tuin vakkundig aan met eventueel een decoratieve waterpartij.
Maar ook voor pergula’s en schuttingen met poorten, in een

 

grote diversiteit, bent u bij ons op het juiste adres.

Bekijk onze site verder en krijg een indruk van ons bedrijf. Hopelijk kunnen wij u van dienst zijn. Wanneer u vragen heeft, aarzel dan niet maar stel deze gerust. U kunt dit doen door met ons contact op te nemen via de telefoonnummers op de contactpagina.

Bestrating

Sierbestrating biedt in al zijn vormen en kleuren een scala aan mogelijkheden om uw persoonlijke creativiteit de vrije loop te laten. In grote en kleine tuinen. Voor professional en liefhebber. Van complete pakketten voor terras of oprit tot individueel puzzelwerk met vele mogelijkheden.

Wij, als uw stratenmakerspecialist, kunnen u met raad en daad terzij

de staan bij het maken van uw keuze en het vervullen van uw wensen.

Kwaliteit, duurzaamheid en orginaliteit:

Grondwerk- en Stratenmakersbedrijf L.M.Haazen & ZN.

Ons totaalpakket is voorzien van een compleet pakket grondwerk, bestrating en tuinaanleg met eventueel zelfs een mooie waterpartij.
Ook voor al uw tuinwensen bent u bij ons op het juiste adres.

Uw opdracht is bij ons in vertrouwde handen. Voor uw speciale creatieve wensen zijn wij voor u tevens uw vakman.

Wij leveren alle benodigde bestratingsmaterialen.

          

Grondwerk

Degelijke uitvoeringen van het grondwerk is de basis van een goede straat. Wij graven de slappe grond af zodat er een deugdelijke fundering van zand, gebroken puin of een zand/cement mengsel gemaakt kan worden, zodat de straat niet of nauwelijks meer nazakt. Met behulp van een hydraulische

graafmachine en een shovel voeren wij de grond voor u af, of verwerken deze waar nodig.

Wij kunnen ook het zand of puin leveren wat nodig is voor een goede fundering. Door middel van diverse grondverdichters maken we er een degelijke onderban van.

Bij grondwerk hoort ook het leggen van riolering voor het afwateren van de bestrating. Wij kunnen alle materialen voor de riolering leveren en aansluiten. Ook het rooien van struiken en bomen en de afvoer hiervan kunnen wij voor u verzorgen.

Kwaliteit, duurzaamheid en orginaliteit:

Grondwerk- en Stratenmakersbedrijf L.M.Haazen & ZN.

Tevens leveren wij alle benodigde bestratingsmaterialen.

Tuinaanleg

iedere tuin z’n eigen charme…
Uw persoonlijke smaak reikt immers verder dan uw interieur. Was de tuin jaren geleden vooral een speelveldje voor de kinderen of een plaats om de was op te hangen; tegenwoordig zien
we de tuin als een volwaardig verlengstuk van de leefruimte. De eisen die we stellen aan de inrichting van die ruimte worden daarom steeds hoger. We willen een unieke tuin: sfeervol en intiem, doordacht vormgegeven en ingericht conform onze persoonlijke voorkeuren. Een uitgelezen ontwerp, waarbij beplanting en bestrating elkaar completeren.

iedere tuin z’n eigen bestrating…
Grondwerk- en Stratenmakersbedrijf L.M.Haazen & ZN.  is dè specialist voor alle verharde onderdelen van uw tuin. Graag denken wij met u mee hoe we de sfeer die u voor ogen heeft kunnen realiseren. Of u nu een Mediterrane tuin wilt of een Engelse, een informele of een conventionele; wij hebben de expertise in huis om uw droomtuin te concretiseren. Functionele bestrating, sierstraatwerk, maar ook waterpartijen, houtconstructies en klein metselwerk, kunnen wij vakkundig voor u verzorgen.

iedere tuin z’n eigen beplanting…
Grondwerk- en Stratenmakersbedrijf L.M Haazen & ZN.  heeft de expertise in huis op plantengebied met een gedegen kennis van en ervaring met wat er allemaal kan met planten, bomen en struiken, vaste planten, bollen en knollen,

perkplanten en winterbloeiers. Maar natuurlijk ook vijver- en moerasplanten.
Kortom wij voeren alles wat met beplanting te maken heeft graag voor u uit waarbij u ervan verzekerd kunt zijn dat alle beplanting van kwaliteitskwekers wordt betrokken.

onze advisering…
Een deskundig advies over materialen, steensoorten, beplantingen, kleuren en patronen? Allemaal mogelijk. Of weet u zelf al precies wat u wilt? Dan leveren we gewoon alle materialen en voeren uw plannen vervolgens minutieus uit.

jarenlang plezier gegarandeerd…
Als de laatste steen is gelegd, de knop van de fontein op ‘aan’ is gezet, het laatste zand is weggeveegd, verlaten wij uw perceel met de wetenschap dat u voor jaren klaar bent.
Bovendien geven wij een volledig jaar garantie op de uitgevoerde tuinaanleg- en/of bestratingswerkzaamheden.

Dus kiest u voor L.M.Haazen & ZN, dan kiest u voor professionaliteit, betrouwbaarheid en degelijkheid. En het kan niet anders: dat ziet u terug in uw duurzaam aangelegde tuin, jaren achtereen.
u bent in goed gezelschap…
Wij werken niet alleen voor particulieren; ook het bedrijfsleven behoort tot onze vaste klantenkring. Belt u ons gerust voor verdere, geheel vrijblijvende informatie; wij zijn u graag van dienst.