Tuinaanleg

iedere tuin z’n eigen charme…
Uw persoonlijke smaak reikt immers verder dan uw interieur. Was de tuin jaren geleden vooral een speelveldje voor de kinderen of een plaats om de was op te hangen; tegenwoordig zien
we de tuin als een volwaardig verlengstuk van de leefruimte. De eisen die we stellen aan de inrichting van die ruimte worden daarom steeds hoger. We willen een unieke tuin: sfeervol en intiem, doordacht vormgegeven en ingericht conform onze persoonlijke voorkeuren. Een uitgelezen ontwerp, waarbij beplanting en bestrating elkaar completeren.

iedere tuin z’n eigen bestrating…
Grondwerk- en Stratenmakersbedrijf L.M.Haazen & ZN.  is dè specialist voor alle verharde onderdelen van uw tuin. Graag denken wij met u mee hoe we de sfeer die u voor ogen heeft kunnen realiseren. Of u nu een Mediterrane tuin wilt of een Engelse, een informele of een conventionele; wij hebben de expertise in huis om uw droomtuin te concretiseren. Functionele bestrating, sierstraatwerk, maar ook waterpartijen, houtconstructies en klein metselwerk, kunnen wij vakkundig voor u verzorgen.

iedere tuin z’n eigen beplanting…
Grondwerk- en Stratenmakersbedrijf L.M Haazen & ZN.  heeft de expertise in huis op plantengebied met een gedegen kennis van en ervaring met wat er allemaal kan met planten, bomen en struiken, vaste planten, bollen en knollen,

perkplanten en winterbloeiers. Maar natuurlijk ook vijver- en moerasplanten.
Kortom wij voeren alles wat met beplanting te maken heeft graag voor u uit waarbij u ervan verzekerd kunt zijn dat alle beplanting van kwaliteitskwekers wordt betrokken.

onze advisering…
Een deskundig advies over materialen, steensoorten, beplantingen, kleuren en patronen? Allemaal mogelijk. Of weet u zelf al precies wat u wilt? Dan leveren we gewoon alle materialen en voeren uw plannen vervolgens minutieus uit.

jarenlang plezier gegarandeerd…
Als de laatste steen is gelegd, de knop van de fontein op ‘aan’ is gezet, het laatste zand is weggeveegd, verlaten wij uw perceel met de wetenschap dat u voor jaren klaar bent.
Bovendien geven wij een volledig jaar garantie op de uitgevoerde tuinaanleg- en/of bestratingswerkzaamheden.

Dus kiest u voor L.M.Haazen & ZN, dan kiest u voor professionaliteit, betrouwbaarheid en degelijkheid. En het kan niet anders: dat ziet u terug in uw duurzaam aangelegde tuin, jaren achtereen.
u bent in goed gezelschap…
Wij werken niet alleen voor particulieren; ook het bedrijfsleven behoort tot onze vaste klantenkring. Belt u ons gerust voor verdere, geheel vrijblijvende informatie; wij zijn u graag van dienst.